Teià

Barcelona, Spain

+34 937 538 862

Qui som

Ens dediquem a el disseny, fabricació, muntatge i manteniment d’instal·lacions de depuració i tractament d’aigües industrials, urbanes i domèstiques.

Proposem solucions completes que inclouen equips de disseny propi i muntatges claus en mà. Assessorem i col·laborem amb els nostres clients per trobar les millors alternatives. Busquem l’aprofitament de recursos naturals i la reducció de càrrega contaminant en origen.

Renuovo Ditrag

Lluitem per la sostenibilitat

Busquem l’aprofitament de recursos naturals i la reducció de càrrega contaminant en origen.

Compromesos amb l'aigua

Disposem d’equips i instal·lacions dissenyades especialment per a la reducció de consums d’aigua i reutilització d’aigües de procés, i també per a la recuperació de matèries primeres contaminades, reduint la càrrega contaminant generada a les indústries.

El nostre treball és integral

Desenvolupem els projectes i dissenyem els equips pensant sempre en la seva practicitat i ús quotidià en entorns industrials, buscant la millor qualitat al menor cost possible, tenint especial cura de tots els detalls que afavoreixen la sostenibilitat.

Un servei a mida

Oferim un tracte directe i personalitzat als nostres clients,  assessorant quan ho necessiten sobre la gestió de les instal·lacions de tractament d’aigües.

Som distribuidors

Som distribuïdors oficials de la marca B & C Electronics, fabricants d’equips de mesurament i control de precesos, i dels sistemes de depuració domèstica Biorock. Comptem així mateix amb una àmplia gamma de marques de recanvis i accessoris per a instal·lacions de tractament d’aigües.

Top