Teià

Barcelona, Spain

+34 937 538 862

Solucions d'avantguarda, amb el compromís d'un treball ben fet i una àmplia garantia de servei

Enginyeria

Elaborem tot tipus de projectes per al sector de la depuració i tractament d’aigües. Dissenyem en funció de les necessitats dels nostres clients, considerant sempre les característiques dels abocaments, la situació de les instal·lacions i les normatives aplicables en cada cas.

Tots els equips dissenyats, fabricats i acoblats per DITRAG es desenvolupen pensant en el seu practicitat i ús quotidià en entorns industrials, és per això que tenim cura de tots els detalls, per afavorir la seva robustesa i durada.

Instalación depuración agua residual

Diagnosi

Analitzem en profunditat les necessitats dels nostres clients per poder oferir les solucions més ajustades a cada cas.
Realitzem un estudi exhaustiu de les instal·lacions ja existents per a diagnosticar si és factible allargar la vida útil de les mateixes, realitzant les reparacions i modificacions necessàries, adaptant-les a les noves necessitats.

análisis del

Manteniment i gestió integral d'instal·lacions

Oferim serveis de manteniment i gestió integral d’instal·lacions i equips per aconseguir un funcionament òptim i allargar la seva vida útil al màxim.
Contacte directe i assessorament tècnic, els nostres clients poden comptar sempre amb nosaltres per resoldre dubtes o problemes.

mantenimiento de instalaciones

Subministrament de recanvis i consumibles

Treballem amb una gran varietat de marques de recanvis i consumibles per a les instal·lacions de tractament d’aigües, el nostre personal tècnic els ajudarà a buscar la millor opció per a cada cas concret. Som proveïdors oficials dels equips de mesura i control B&C Electronics. 

Top