Depuradora de aguas residuales sin electricidad

Depuradora d’aigües residuals sense electricitat instal·lada a Alacant

El client estava buscant un sistema de depuració d’aigües residuals  fiable, adequat per a un habitatge estacional .  Els llargs períodes d’inactivitat constitueixen un problema per a les depuradores  convencionals. La tecnologia i disseny de Biorock  permeten mantenir el sistema de depuració  en unes condicions estables quan no hi ha activitat, i estar preparat per a una arrencada ràpid i sense problemes quan es vol posar-ho en marxa de nou.
El sistema de depuració d’aigües residuals  Biorock  no inclou parts mecàniques, la qual cosa evita les avaries  que requereixen recanvis costosos. D’altra banda, els intervals entre buidats de fangs del seu Tanc Primari són dilatats. Els costos de manteniment del sistema de depuració Biorock són mínims.

El nostre client va triar Biorock perquè li va semblar la solució més idònia: És un equip eficaç, NO-elèctric,  que manté les seves propietats estigui o no treballant.

El client buscava també poder reutilitzar l’aigua depurada  per al reg del jardí, de manera que l’efluent resultant havia de presentar uns nivells de purificació òptims. Biorock  li va oferir les millors garanties, amb una eficiència certificada (A-12566-3)

La instal·lació de sistema de depuració va anar a càrrec de GAP Arquitectura, Altea, col·laboradors de Biorock  a Alacant. No era una actuació fàcil, l’espai disponible per realitzar la instal·lació era molt reduït i el terreny inestable, però el muntatge es va realitzar amb èxit gràcies a la professionalitat i saber fer de l’equip tècnic. Bon Treball !!!.

Conèixer més sobre Biorock